Beauty by K&A AB

Hej och hallå alla mina härliga läsare som kommer in till min blogg för att läsa alla mina inlägg. Jag hade tänkt att jag skulle ta upp en sak i det här inlägget som jag vet kan vara av intresse. Det är om det här med att gå och klippa sig vilket de flesta gör. Nu blev det så att vi satt och diskuterade i fikarummet på jobbet om det här med våra frisörer och jag berättade för de andra hur nöjd jag är med min frisör i Motala. Tyvärr var alla inte lika belåtna som jag och det är jättetråkigt, det förstår jag så väl. Därför tänkte jag att ni skulle kunna se det här inlägget som ett rekommendationsinlägg på en riktigt duktig frisör i Motala som ni kan gå till om ni inte är nöjd med den frisör ni har nu. Frisersalongen som jag pratar om heter Beauty by K&A. De flesta frisörer är inriktade på antingen dam eller herr men Beauty by K&A har kompetensen att klippa både och. Jag har själv gått till ett stort antal frisörer genom åren, både i Motala och i andra städer och det som slår mig när jag har funnit Beauty by K&A är att det inte bara är en jätteduktig frisör i Motala utan också en billig frisör i Motala. Priserna är mycket förmånliga och ligger lägre än på flera andra frisersalonger. Nu har jag en frisyr jag trivs med och det gör att jag på något sätt känner att jag trivs bättre med mig själv också. Det är jätteviktigt att få bli klippt på ett sätt som man känner sig nöjd med och jag ville därför dela med mig till er om Beauty by K&A, så att också ni ska kunna hitta er en frisör i Motala som kan vara till belåtenhet.