Däckverkstad i Jämjö

God morgon, god morgon, god morgon på er allihopa. Jag tänkte att jag skulle ta upp en grej med er i det här inlägget som är om det här med möjligheten att få hjälp av en däckverkstad i Jämjö. Därför skriver jag ett inlägg för att berätta om ett företag som heter Jämjö Däckservice. 

 

Vi är många personer här i Jämjö med dess omnejd som tycker att det här är ett jättebra företag. Jag har läst i olika bloggar om bilburna läsare som berättat om att än det ena och en det andra har hänt med bilarna. En person hade nyligen fått punktering och då fått hjälp med nya däck, och någon annan fick hjälp med att köpa både vinterdäck till bilen och däck till traktorn. När de berättade hur nöjda de blivit med hjälpen de fått av Jämjö Däckservice blev jag inte det minsta förvånad. Jag är ju också en trogen och lojal kund där sedan flera år tillbaka och är riktigt imponerad över all hjälp jag fått genom åren. Så nu är vi i alla fall tre stycken som skriver och berättar hur nöjda vi är med Jämjö Däckservice. Det som slår mig är hur erfarna de som jobbar på Jämjö Däckservice är. De kan fixa och göra iordning däck till i princip samtliga bilar oavsett märke eller modell. Men även traktorer och motorcyklar kan behöva nya däck eller däckservice och inte heller detta är något problem för Jämjö Däckservice. Nu är det den tiden snart då det börjar bli dags att byta till vinterdäck. Ni som behöver någon däckrelaterad hjälp vill jag varmt rekommendera att vända er till denna däckverkstad i Jämjö.