Tina Små & Stora Fötter

God morgon, god morgon på er alla mina läsare. Jag hoppas att ni har vaknat pigga och utvilade och ser fram mot vad den här dagen kommer att innehålla. Det är som vanligt en hel del spännande inlägg jag planerar att skriva idag och jag ska ta och börja med att berätta att jag klockan 11 idag har en tid för fotvård i Trelleborg. Det finns en fotvårdssalong som heter Tina Små & Stora Fötter som erbjuder fotvård i Trelleborg, dit ska jag! 

 

Jag har haft en del problem med fötterna som jag inte lyckats att komma till rätta med på egen hand och då ska ni ändå veta att jag verkligen har försökt. Jag har liktornar och trots att jag har köpt liktornsplåster på apoteket så hjälpte det inte. Jag förstod att om det skulle bli ordning på fötterna så behövde jag gå på fotvård, och det har jag nu gjort några gånger hos Tina Små & Stora Fötter. Har ni också problem med fötterna och skulle behöva fotvård i Trelleborg vill jag att ni ska veta att ni kan få bra hjälp när ni går till det här företaget. För egen del så har min liktornar nästan försvunnit helt och det är tack vare att jag går på denna fotvård i Trelleborg. Det finns så många saker som det går att få hjälp med på Tina Små & Stora Fötter och jag har inte riktigt möjlighet att berätta om exakt vad det är som det går att få hjälp med. Men, är du intresserad av att få veta mer om denna fotvård i Trelleborg och få med detaljerad information om de olika behandlingar som erbjuds ska du självklart bara ta och höra av dig till Tina Små & Stora Fötter. Telefonnumret och övriga kontaktuppgifter hittar du på hemsidan.