Behöver du ett hunddagis?

Hej alla mina glada och pigga läsare som har kommit in till mig på bloggen. Jag hoppas att ni alla haft en lika bra dag som jag och att ni tycker det ska bli spännande att få läsa alla inlägg jag ska lägga ut nu i eftermiddag. Just nu ska jag skriva om ett hunddagis i Lund för jag kommer precis nu ifrån Arcos hundcenter som detta hunddagis i Lund heter. Jag har hämtat min hund som är där på dagarna. Om jag haft en bra dag så vet jag en som i alla fall haft både en underbar och fantastisk dag, nämligen min 45 kilos hund som heter Sixten. Det ska sägas med en gång att det är så otroligt bra att det finns hunddagis. Jag har alltid önskat en egen hund men som barn gick inte mina föräldrar med på det. Nu är jag vuxen och gör som jag vill. Med detta sagt får mitt ego inte styra detta helt för det är ändå hunden som är det viktigaste och inte mina personliga behov. En hund får inte lämnas ensam några längre stunder och innan jag skaffade min hund tog jag reda på allt om olika hunddagis i Lund med omnejd. Det fanns plats på Arcos hundcenter och det var det som gjorde att jag kunde skaffa mig min hund. Dem som jobbar på Arcos hundcenter är helt underbara människor. Deras kundservice, eller ska man kanske inte säga “hund-service” är fantastisk. De ser till varje enskild hunds individuella behov och alla hundar får både omsorg, kärlek, lek och bus och motion när de är på detta hunddagis i Lund. Vill du få reda på mer om Arcos hundcenter kan du börja med att gå in på deras hemsida.